Typiske spørgsmål / FAQ

Har i sovende nattevagt?

Ja vi har altid en lærer sovende på skolen.

Kan man tage folkeskolens afgangsprøve på Karise Efterskole?

Ja, fra skoleåret 2015/16 er det muligt at tage en Folkeskolens 9. og 10. klaase afgangsprøve.

Hvad koster et efterskole ophold for mig?

Her kan vi henvise til efterskoleforeningens hjemmeside. På den kan I lave en præcis beregning ud fra jeres husstandsindkomst. Se link: http://www.efterskole.dk/pris

Er der mulighed for offentlig transport?

Ja, Karise Efterskole ligger 200 m. fra Karise station. Her kan man tage ”Grisen” til køge hvorfra der er forbindelse til de fleste steder.

Skal man være på efterskolen i weekenden?

Nej, det er frivilligt om eleverne vil blive på skolen. Men vi opfordre til det og planlægger forskellige weekendprogrammer for de elever der bliver.

Hvordan bliver man optaget på skolen?

Før man kan blive skrevet op til et efterskoleophold skal man have været på besøg på skolen med sine forældre. Her oplever I lidt hverdag og mærker stemningen, så og vi finder ud af om du passer ind på vores skole

Har man sit eget værelse?

Nej, som udgangspunkt sover man sammen to og to