Viceforstander_page

08 maj Ny viceforstander

KARISE EFTERSKOLE HAR ANSAT NY VICEFORSTANDER

Valget faldt på Jørgen Schrøder der kommer fra en stilling som afdelingsleder på stedet. Jørgen har været med siden efterskolen startede i 2006 og kender derfor skolen, kulturen og værdierne helt indefra.

Jørgen Schrøder er 40 år, uddannet lærer og har en PD i ledelse.

”med ansættelse af Jørgen Schrøder har vi sikret skolen en super kapacitet og drivkraft, som fremover også vil være med til at tegne efterskolens profil og udvikling. Jørgen har en naturlig autoritet, er engageret og tillidsvækkende med gode evner til at skabe fællesskab. Han har et positivt livssyn og vi ved han kan skabe gode relationer til både elever, forældre, personale og eksterne samarbejdspartnere” udtaler Nikolaj Rysager der er forstander på Karise Efterskole.

Jørgen Schrøder overtager jobbet som viceforstander efter Vivi Larsen, der efter 12 år opsagde sin stilling i marts. Vivi Larsen er efterfølgende blevet ansat som vicedirektør i Karisefonden.

Jørgen Schrøder 2