Performance

På linjefaget Performance er der mulighed for at slippe den indre skuespiller løs. I løbet af perioden, er eleverne med til at opsætte en forestilling, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs kompetencer, kreativitet og stærke sider. Forestillingen bliver fra gang til gang skrevet og udarbejdet ud fra elevkonstellationen, med eleverne som idéudviklere og medforfattere. Undervejs arbejdes der individuelt med dramaøvelser, der øger tilliden til sig selv og de øvrige elever, samt øger krops- styrke og -bevidsthed.  Der arbejdes løbende med musik som virkeform igennem almen bevægelse, sang, rytme og inddragelse af musikken som udtryksform. Vi har blandt andet opsat danseforestillingen “Romeo og Julie” med fokus på det nonverbale, dans og rytme. Derudover har vi optrådt med cirkusforestillingen “Cirkus Kaffe og Kage”, samt musicalen “Grease”

Vælg Performance hvis du kan lide:

• At bevæge dig
  • Har mod på at optræde
  • Er vild med drama og musik
  • Har en indre gøgler eller skuespiller gemt i dig
  • At arbejde med Lys & Lyd bag scenen